Ebook

Santiago de Compostela en de kust van Galicië22 wandelingen

Ebook (pdf): ISBN 9789081855976 

Prijs: € 9,95 

►►► Ik wil deze gids kopen en downloaden bij boekenbestellen.nl


Wandelgebieden      Wat vindt u in deze gids?    |    Wandelroutes   |     Colofon    |     Informatie over Ebook De wandelgebieden

In deze wandelgids staan 22 wandelingen door Galicië in Noordwest-Spanje. De gids voert de wandelaar door de stad waar apostel Jacobus zou zijn begraven, maar Galicië is meer dan Santiago de Compostela. Aan de voet van Europa’s hoogste kliffen ligt Santo André de Teixido, een populair bedevaartsoort onder Galiciërs. Het is vooral de ruige kust die Galicië voor de wandelaar zo aantrekkelijk maakt. Het licht is er mooi en helder. De kust voelt met zijn diepe inhammen, ruige rotsen en kapen als Scandinavië, maar dan wel met tapas en rode wijn.

Voor meer informatie over de wandelgebieden, klik hier


Wat vindt u in deze gids?

Steden
In de gids staan twee stadswandelingen (A Coruña en Santiago de Compostela)


Natuurparken
In de gids staan twee wandelingen door het schitterende natuurpark Fragas do Eume en één wandeling door het natuurpark Corrubedo.


Kliffen en kustgebergte
In de gids staan 17 wandelingen langs de oceaan, over kliffen of door kustgebergte zoals Monte Pindo en Serra da Groba.


Costa da Morte 
Een aantal van de routes brengt u bij de mooiste stukken van het vuurtorenpad (Camiño dos Faros), het bekende kustpad langs de Costa da Morte, dat Malpica verbindt met Cabo Fisterra.


Rivierdal
In de gids vindt u een wandeling door het dal van de rivier de Miño


De wandelroutes

Voor meer informatie over de 22 wandelroutes in deze gids, klik hier


Colofon

Tekst, foto’s en kaartjes: Roel Klein & Bert Stok (tenzij anders vermeld) 

© 2017 Roel Klein & Bert Stok


Ebook

De gids is uitsluitend verkrijgbaar als Ebook. Er is gekozen voor PDF (met watermerk) i.p.v. ePUB omdat dit ondanks een aantal nadelen ook belangrijke voordelen heeft. Zo kunnen de kaartjes eenvoudig worden vergroot op een smartphone of tablet, terwijl printen van het document voor eigen gebruik uiteraard ook tot de mogelijkheden behoort. 

Wij wijzen er nadrukkelijk op dat niets van deze digitale uitgave mag worden vermenigvuldigd of verspreid zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever, hieronder niet begrepen het uitsluitend voor eigen gebruik afdrukken of opslaan op één of meerdere elektronisch apparaten. Bovenstaande copyrightbepalingen en kopieerverboden gelden wereldwijd.